Bij Sint-Jacobs 20/23, 9000 Gent

Ontdek onze versmarkt in Gent

Een snoepwinkel, maar dan gezond. Een walhalla voor al wie zijn vitaminen het liefst uit de real deal haalt. Friszoete frambozen, waanzinnig witloof, aromatische ananassen, negentigduusd noten…: je begint spontaan te watertanden. Reken daar de charmerende mopjes van Michiel, de glimlach van Tania en de hulpvaardigheid van Sofie en Regine bij en een stop in onze Cash & Carry wordt een wekelijkse uitstap waar je naar uitkijkt.

Kom langs in onze versmarkt

Bij Sint-Jacobs 20/23
9000 Gent

Ma: 06:30 – 13:00
Di-za: 06:30 – 16:00
Zo: gesloten

Iedereen welkom

In onze versmarkt in Gent word je bijna duizelig van ons assortiment. Als particulier ben je er welkom voor je dagelijkse portie groenten en fruit. Ons Cash & Carry-systeem geeft jou de mogelijkheid rustig ons aanbod te ontdekken en zelf je producten uit te kiezen. Breek je toch jouw hoofd over het avondmaal of wil je eens iets nieuws proberen? Ons team loodst jou met gedegen kennis langs de talloze bakken, kisten en dozen. Nog meer inspiratie nodig? Volg ons op Instagram en check geregeld ‘In de kijker’, waar we maandelijks seizoensproducten aanbevelen.

Uit de nood/t

Ook professionals kunnen er terecht om zelf hun producten te selecteren of om tekorten aan te vullen. Wens je meteen bij afhaling een factuur? Wij maken die! Laat je jouw bestelling liever leveren? Dat kan ook!