Jij bestelt, wij leveren

Groothandel in groenten en fruit

Wie professioneel met eten bezig is, kan zijn bestelling laten leveren. Zaakvoerder Pasquino verhuisde in 2023 het distributiecentrum van Square Melon naar Zelzate, waar ook zijn groothandel ‘De Vuyst’ vaste grond kent. Het hele assortiment is er aanwezig, van de traditionele tomaat tot de wonderbaarlijke wakamé. Naast verse groenten en fruit, vind je er ook gedroogd fruit, noten, olijfolies en andere specialiteiten. Van maandag tot zaterdag brengen ze al dat vers tot bij jou aan de deur. De nachtploeg zet alle orders klaar en vanaf 3u rijden de chauffeurs uit. Geen nood, je hoeft niet aanwezig te zijn, maar indien je wil kan jij nog voor het ochtendgloren aan de slag. Last-minute nog iets nodig of selecteer je liever zelf jouw producten? Je bent ook als professional welkom in de versmarkt in Gent.

Onze flow

Laat van je horen

Wil je graag met ons in zee? Vul het contactformulier hieronder in, stuur een mailtje naar Pasquino of neem telefonisch contact op. We leggen een afspraak vast om jouw wensen en onze werking te bespreken. Kom ons assortiment in Zelzate bekijken. Pasquino geeft je met veel enthousiasme een rondleiding. Hierna kan een samenwerking snel van start gaan.

We kijken ernaar uit van jou te horen!

Welkom in onze versmarkt in Gent

Val je plots zonder bieslook? Vergat je dat potje aardbeien op je bestelling te vermelden? Onze versmarkt to the rescue. Ook als professional kan je er terecht. Om manco’s aan te vullen of om zelf jouw producten zorgvuldig uit te kiezen. Van maandag tot zaterdag jouw last-minute oplossing.